Type | Prix |
---|---|
Rsotto met champignons en krokante ham | 35,00 € |
Pure Pork “du Chef” | |
Tarte tatin | |
De kaasfondue wordt elke vrijdag, zaterdag en zondag van december – van vakantieseizoen.
Type | Prijs |
---|---|
Pot van fondue | 29,00 € |
Platen van vleeswaren | |
Broden | |
Groenten | |
Scherpe chocolade huis | |
Ons wild menu dat u zal worden onthuld in een paar dagen …
Type | Prijs |
---|---|
seizoensgebonden soep | 6,00€ |
Gemarineerde garnalen met salade | 12,50€ |
Carpaccio rosbief huis en onze mayo’citroen | 11,00€ |
Scampis du Chef | 10,00€ |
Coquilles Saint-Jacques parfumées au jus d’orange | 12,50€ |
leververvetting en appel Calvados | 10,50€ |
Onze gerechten worden geserveerd met frietjes, gebakken aardappel of typen aardappel.
Type | Prijs |
---|---|
Ham en mosterd-honingsaus | 18,50 € |
Trout du Chef- gebakken en gecoate groenten | 16,50 € |
Niertjes “La Vie est Belle” | 21,00 € |
Steak saus naar keuze – groene paprika, champignons, Roquefort of du Chef | 18,50 € |
Eendenborst en frambozensaus | 21,00 € |
Filet de thon rouge et légumes de saison | 21,00 € |
Plantaardige Lasagne – Vegetarische | 16,50 € |
Type th> | Prijs th> Tr> |
---|---|
Duo van witte en donkere chocolade mousses td> | 7.00 € td> Tr> |
taart en vanille Apple cream td> | 7.00 € td> Tr> |
Ice vanillesmaak met donkere rum td> | 7.00 € td> Tr> |
White Lady chocolade Callebaut td> | 6.50 € td> Tr> |
Het trio van sorbets en vers fruit td> | 6,00 € td> Tr> |
Cheese plate td> | 8.50 € td> Tr> Tbody> Table> Voor de kinderen1 hoofdgerecht en 1 bolletje ijs 10,00 € Kip, gestoofd, gebakken |